info@eskuvosziget.hu | +36 20 / 3484 - 635 | +36 20 / 273 - 6460

A szolgáltatás leírása
Esküvői kellékek, úgy mint örömanya és örömapa ajándékok, tanú és koszorúslány felkérők, köszönetcsokoládék, reklámajándék csokoládék forgalmazása egyedi igények alapján is.

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerzõdés létrejötte és megszűnése
A szerződés akkor jön létre, ha a Vásárló sikeresen és maradéktalanul kitöltötte a webáruházban történő vásárlás alkalmával megjelenő megrendelő űrlapot, az írásban rögzítetett és erről visszaigazolást is kapott. Ez érvényes a www.koszonetcsoki.hu weboldalon és személyesen kitöltött megrendelés esetében is. A megrendelt szolgáltatást akkor készítjük el, ha a megrendelt termékekhez kapcsolódó összes szöveg/kép/egyéb tartalom és kívánság, valamint az azokból rendelt végső darabszám leadásra kerül.
A szolgáltatások, termékek írásban rögzített megrendelésével automatikusan egy szerződés jön létre a két fél, tehát az Esküvősziget mint eladó és Te, mint vásárló között! A szerződés értelmében a termékek elkészítését vagy a szolgáltatások megtörténte után köteles vagy kifizetni a szolgáltatás vagy termék ellenértékét! Megrendeléseddel ezeket automatikusan elfogadod.Amennyiben a megrendelés leadása után a Vásárló nem küldi el a megrendelés véglegesítéséhez szükséges anyagokat, információkat és/vagy nem reagál az e-mailekre, telefonokra, úgy a megrendelés napjától számított egy héttel a megrendelését törölhetjük.
Előeutalásos megrendeléseket csak a számla végösszegének pontos beérkezését követően készítünk el. Amennyiben a számlán szereplő teljesítési határidő alatt (esedékesség) nem érkezik meg az összeg, úgy a rendelést töröljük. Megrendeléseddel ezeket automatikusan tudomásul veszed.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei, vásárlói magatartás
Utánvétes rendelést/fizetést nem áll módunkban elfogadni, amennyiben a Vásárló nem veszi fel velünk a kapcsolatot vagy körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást. Ebben az esetben elektronikus számlát küldünk, a kiegyenlítését követően kezdjük meg a termékek elkészítését. Elkészített termékeket személyes átvétel esetén 1 hétig őrzünk. Amennyiben 1 hét után nem veszed át a terméket és nem veszed fel a kapcsolatot velünk a személyes átvétellel kapcsolatban, akkor 1 hét után csak előreutalás után, GLS házhoz szállítással juthtasz hozzá az elkészül termékekhez. Amennyiben a megrendelt termékhez nem kapunk egyéni kérést, kívánságot, szövegezést és nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a vásárlóval, akkor automatikusan a termék fő képe szerint készítjük el a teméket!

A szolgáltatás igénybevételével járó díjak és költségek
Termékeink és szolgáltatásaink ára nem jár egyéb felárral, költséggel. Nem számítunk fel sem szerkesztési, sem nyomdai, vagy díszítési felárat.
Plusz költségnek csak a csomagolási és szállítási költség tekintendő, lásd itt!

Pénzvisszatérítésre nincs lehetőség!

Amennyiben a megrendelő megrendelte a terméket és ki is fizette, de nincs rá szüksége és lemondaná a rendelést, megteheti, de pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni. Ezt a megrendelésnél automatikusan elfogadja.

A Felhasználó jogai és kötelezettségei
A megrendelt nyomdai termékek esetén -igény szerint- először egy elektronikus (nyomdai) tervet készítünk, majd annak jóváhagyása után elkészítjük a megrendelt termékek gyártását. Ezt az igényt megrendelést követően jelezd felénk! Amennyiben a vásárló 24 óra elteltével nem reagál az elektronikus nyomdai tervre, úgy automatikusan elfogadottnak tekintjük és aszerint elkezdjük a termékek elkészítését.

Elállási jog
A mindenkori jogaszabályok alapján az elállási szándékot az elállási nyilatkozat elküldésével igényelheted 14 naptári napon belül. A jelen jogszabályokat és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján ITT olvashatod el.

Szerződés megszűnése, díjvisszatérítés
A szerződés a kész termékek sikeres átadásával, átvételével lezárul.
Mivel igény esetén lehetőség van a nyomdai terméknél egy elektronikus vagy egy valós mintapéldányt kérni, úgy ennek elhalasztása során a már legyártott termékek után reklamációt és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

Egyéb rendelkezések
Az általunk készített és forgalmazott termékeket bármikor, referencianyagként felhasználhatjuk, a Megrendelő ezt automatikusan elfogadja a rendelésekor. Természetesen személyiségi jogok megsértése nélkül teszünk közzé képeket, vagy egyéb információkat, részleteket.

Nyomdai termékek esetén a nyomdai színváltozásokért, esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.
Egyes termékeknél a képen látható szalagok vastagsága, minősége, színe, csipke mintázata, stb. eltérő/változó lehet, ez mindig az adott kereskedelemben elérhető készlettől függ. Rajtunk kívülálló dolgokért felelősséget és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben megrendelt termékeidre GLS biztosítást szeretnél kötni (épségükért), azt a megrendelést követően jelezd nekünk e-mailben. Ennek 650 Ft-os felára van, amit a megrendelés mellé felszámítunk. Amennyiben nem igényled a biztosítást és bármi adódik a csomaggal annak ellenére, hogy mindig gondosan csomagoljuk őket, arra felelősséget és garanciát nem tudunk vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

Fizetés
A megrendelt terméket, szolgáltatást a Megrendelő előreutalással, utánvéttel és készpénzben is kiegyenlítheti. A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és minden ár Forintban értendő. A fizetés a kiállított számla alapján történik, amit minden megrendelést követően e-mailben juttatunk el a vásárló számára.

A www.koszonetcsoki.hu és a www.eskuvosziget.hu weboldalak termékei részben megegyeznek, egy vállalkozás alatt működnek.