info@eskuvosziget.hu | +36 20 / 3484 - 635 | +36 20 / 273 - 6460

Ültetési rend A/2 vagy egyedi

A/2-es méretű ültetési rend, nyomtatott mintával. A virág elrendezés és annak színe esküvőtökhöz igazítható, más grafikával is lehetséges, az ízléseteknek megfelelően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek, pl. képkeret miatt. MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT! Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;)
6.999 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege
Ár / kg

    A/2-es méretű ültetési rend, nyomtatott mintával. A virág elrendezés és annak színe esküvőtökhöz igazítható, más grafikával is lehetséges, az ízléseteknek megfelelően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek, pl. képkeret miatt.
    MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT!
    Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;)
    A nyomtatás fotópapírra történik. (Nem az a fotópapír, amire fényképeket nyomtathatunk, ez egy véknyabb, fényesebb felületű papír) :)